Megszépítjük

Kedves Hölgyeim és Uraim!

Ki ne szeretné jobb formában látni magát?

Persze vannak olyan szerencsések, akik minden nap csúcsformában vannak, és van a többség, akiknek erre a hétköznapok rutinjában nincs idejük, vagy energiájuk, vagy egyik sem.

Én most ajánlok Nektek egy olyan lehetőséget, amikor is szakemberek kezelésbe vesznek és kihozzák belőled a benned rejlő istennőt vagy a nagybetűs FÉRFIT!

Ezt a lehetőséget nem csak társkeresőknek ajánlom, hanem azoknak is, akik szeretnének kilépni a hétköznapok megszokott rutinjából. Szeretnék, ha pár órában csak vele foglalkoznának. És szeretnék, ha egy csinos nőből, vagy egy jóképű férfiból lenne egy még csinosabb, még jóképűbb…

Amit a „Megszépítjük” csomagban kaptok:

  • 1 órás beszélgetés a stylisttal

Itt átbeszélitek, hogy az alakotokhoz, stílusotokhoz milyen ruhák a legelőnyösebbek. Mit, hogyan kell hangsúlyozni, mit, hogyan kell eltakarni. Későbbiekben kaptok erről egy e-mailt is.

  • 1 órás vásárlás a stylisttal

A megbeszélés után együtt elmentek vásárolni. A stylist összeállít Neked egy randiszettet, ami nem az első, hanem a 3. randira szól, amikor elmentek vacsorázni. Már valamennyire ismered a partnered, aki nagyon szimpatikus, és akár lehet a nagy Ő is. Itt a ruhát természetesen nem kötelező megvásárolni, de ha tetszik, akkor a butikban kapsz kedvezményt a ruhák árából.

  • Frizura és smink

Egy következő alkalommal a BraidMe szalonban elkészítik a frizurádat, és egy gyönyörű sminket is kapsz. Fontos, hogy itt nem vágják, vagy festik a hajadat, csak szárítják és formázzák.

A férfiak a Barber shopban kapnak új frizurát. Itt a borbély hajat és szakállt is igazít. Természetesen a férfiakat nem sminkelik.

  • Fotózás

A fotózás Pálinkás Éva műtermében történik, közvetlenül a sminkelést követően. A műteremben több kép készül, akár több szettben is. Te választhatod ki azt a két db képet, amit a fotós kidolgozás után átküld neked e-mailen. Ha több képet is szeretnél, akkor ezt a fényképésszel kell külön megbeszélned és pluszban fizetned.

A „Megszépítjük” csomag ára : 39.000 Ft

Jelentkezz most!

    Pártaláltó minden jog fenntartva 2021