Megtalálhatom az igazit Tinderen?

Megtalálhatom az igazit Tinderen?
IGEN!
Természetesen megtalálhatod!
És biztos van olyan ismerősöd, vagy ismerősöd ismerőse, aki Tinderen találta meg a nagy Ő-t.
Mennyi erre az esély?
Van. Mondjuk 10-15% 

Miért?
Mert minden nő a legjobb férfit, és minden férfi a legjobb nőt akarja.
Tinderen általában az emberek 15-20%-a kapja a jobbrahúzások 80-90%-át. 
Te benne vagy ebben a 20%-ban? Tudsz magadról olyan képeket kirakni, ami tetszik az emberek nagytöbbségének?

Képzeljétek el, már van olyan weboldal, ahol tesztelik a képeidet. El lehet küldeni több képet, és megmondják, hogy melyiket választanák egy randialkalmazásnál, hány %-ban.
Aztán, ha átmentél a képteszten, akkor tudsz magadról olyat írni, amivel ki tudsz tűnni a nagy átlagból?  
Majd az első találkozásnál tudod-e élőben hozni azt, amit a Tinderen sugározni akartál,- a laza, jóképű vicces srácot, vagy a házitündér - szexistennőt.

És akkor még nem beszéltem a másikról, amikor vársz egy laza, jóképű, vicces srácot, és kapsz helyette egy gátlásos, pattanásos fiút, vagy a szexistennő helyett egy ápolatlan csaj ül veled szemben.
És a belső értékek? Én már találkoztam nem is egy emberrel, férfivel, nővel egyaránt, akit a képe alapján nem tartottam szépnek, viszont ahogy el kezdett beszélni megszépült. A belőle áradó intellektus, erő, varázs megszépítette. Ez sajnos a képeken nem látszik. Ezeket az embereket valószínű a felhasználók többsége balra húzza.

Tehát a van esélyed a Tinderen, ha a csillagok együtt állása is úgy akarja, azonban, ha nem tartozol a szuperszép emberek csoportjába, akkor próbálj meg minden lehetőséget, és járj nyitott szemmel, mert nem tudhatod, hogy mikor jön veled szembe a TÁRSad!

Szólj hozzá!