Miért gyere el a Pártalálóba?

Miért menjek én el egy irodába, amikor itt van a telefonom, ahol több tízezer társkeresővel, mindenféle fáradság nélkül, ebben a szent pillanatban is tudok kapcsolatot teremteni?

Hát ez az!

Neked hány társra van szükséged?

Legjobb esetben egyre! Azt az egyet ki lehet választani kettőből is! Nincs szükséged több tízezerre!

És miért ne lehetne 20-30 emberben éppen a TE embered?

Voltál már szerelmes? Akár az oviban, vagy iskolában, munkahelyeden, vagy sport klubban? Ott hány ember közül találtatok egymásra? Lefogadom, hogy nem voltak többen húsznál (ellenkező nemű, egyedül álló, szintén párkereső). Vagy a másik! Történt már olyan veled, hogy nem tudtál választani, mondjuk egy boltban, mert túl nagy volt a választék, és inkább elmentél vásárlás nélkül? Vagy, előfordult veled, hogy az első randin derült ki, hogy a netes profil köszönőviszonyban sem volt az előtted álló emberrel? Vagy minden passzolt, csak éppen 250 kilométerre laktok egymástól, és egyikőtök sem akart költözködni?

Természetesen vannak sikersztorik a netes társkeresők között, ez természetes! De ha Te még nem vagy a BOLDOG párkapcsoltban élők között, akkor gyere el hozzám!

Miért?

  • Mert én mindenkivel személyesen találkozom előtte, így már eleve kizárt, hogy egy szőke daliás herceg helyett, Hókuszpókkal találod szembe magad az első randin.
  • Mert a regisztrálók elérhető távolságban laknak egymástól, így nem kell órákat utazni ha találkozni akartok.
  • Mert, rendezvényeinken minden kötelezettség és elvárás nélkül ismerkedhetsz a többi társkeresővel, egy oldott, vidám hangulatú esten.

Mi történik, ha regisztrálsz?

Ha regisztráltál, akkor egyeztetünk egy időpontot, amikor személyesen találkozunk.

A személyes találkozón (kb. 1 óra) megbeszéljük, hogy Te milyen vagy, és milyen társat keresel.

Megnézheted, hogy van-e már olyan szimpatikus jelentkező, akivel esetleg szívesen találkoznál.

Tehát kalandra fel! Mit veszíthetsz! Küldd el a jelentkezésedet most!